-->

Friday, 17 April 2015

Home in 18 hours


Hye,

I've just complete my last final paper which is chm . Kertas pukul 2.45 ,pukul 12.30 ada penguguman yang berbunyi begini " Perhatian kepada warga kolej Alpha,stor akan ditutup pada pukul 3pm" Aku yang tengah study chemistry ni terus macam 'whuttttttttt I didn't packed my stuff even a thing ' sebab balik Sabtu,so aku pun sebelum ni duk la watlek watpeace tak pack satu hapa. Roommate,kawan semua sibuk pack barang waktu gap 2 hari ...aku dok pandang je sambil golek2 pegang nota kemis *poyo tak .

Jadi kau rasa apa jadi dekat aku tadi ? Hahahahahahahaha GILA WEYH AKU GELABAH MACAM HAPE DOK KALUT PACK BARANG dalam masa 30minit tu . Hebat k . Capai baldi,gayung,baju kat ampaian pun aku kelam kabut angkat sebab nak kutip hanger . Hahahahaahahah bilik bersepah macam tornado melanda. Serabut gila...dengan formula chm tak hafal lagi . Tapi nasib baik sempat la jugak kan . Azan zohor aku dh dekat depan stor dah . Macam tak percaya aku boleh pack secepat tu lol .

Oh ya,waktu nak masuk BP aku terbawak nota .. T.T maluuu

Semua sebab cuak gila nak hafal formula ,lepastu aku tak check apa semua terus main masuk je . Lect yang jaga tadi dah la macam singa betina garang dia. Waktu aku masuk dia dah 'Kertas apa tu' *baca dengan amplitude tinggi . Aku dengar tu dengar tapi dia cam masuk telinga kiri keluar telinga kanan . Aku tak perasan pun dia cakap dengan aku lol . Sampai meja terus cam ... Eh nota la ...hahahahahahahahahahahaha kelam kabut weyh keluar balik..risau aku..kang dia tuduh aku meniru kang tak pepasal kena repeat sem depan.


Waktu exam lagi lawak...aku dengar bunyi kertas jatuh..*toleh belakang ...dengan thoughts ...ahh kertas orang belakang kot ....20 minit lepastu lect lalu terus hulur dekat meja aku .. kertas aku rupanya ...kertas Omr pulak tu ...hahahahahahahahahahaha sumpah tak perasan dukk khusyuk jawab tadi .


Haha cerita dia sekarang takde apa pun ,saja bebel panjang. Padan muka siapa suruh baca kan dah menyesal . Hahaha ok bye nak kemas barang. Semester break here I come!!!!! HOME IN 18 HOURS !!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment