-->

Wednesday, 12 February 2014

Never a dry moment with NIVEA’s In-Shower Skin Conditioner !

Hello uolls ,perasan tak baru-baru ni cuaca di Malaysia semakin panas dan tak menentu . I mean,you woke up in the morning and it was all sunny,tapi bila masuk tengahari je tiba-tiba hujan/mendung,then petang panas terik balik. Cuaca yang panas dan kerap berubah ni tak elok tahu ,lebih-lebih lagi untuk kulit kita yang halus ni!!

Tahukah anda cuaca yang panas akan menyebabkan kulit kita  kering ? Salah satu cara untuk atasi kulit kering adalah dengan apply mosturizer atau lotion pada kulit . Tapi satu masalah lotion ni bila kita pakai dia akan makan masa untuk kering,lepastu dia berminyak sangat,segala jenis habuk boleh melekat dekat kulit kita. Macam Tiha sendiri dah experience semua ni!! Tiha memang jenis yang apply lotion bile keluar ,but disebabkan kesuntukan masa , terpaksa la keluar je dengan lotion yang tak berapa nak kering tu . At the end Tiha stop pakai lotion sebab rasa tak selesa dan berminyak... T.T

Kalau uolls pun ada masalah yang sama macam Tiha,no worries sebab sekarang NIVEA telah keluarkan produk mereka yang terbaru iaitu  NIVEA In-Shower Skin Conditioner ! 






Terdapat dua jenis NIVEA In-Shower Skin Conditioner iaitu Almond Oil dan Sea Minerals . Apa perbezaanya ? NIVEA In-shower Intensive Skin Conditioner (Almond Oil) untuk kulit kering manakala NIVEA In-shower Skin Conditioner (Sea Minerals) pula untuk kulit biasa . 






Dan siapa sangka hanya 4 langkah yang perlu diambil untuk menggunakanya . Bagaimana mudah bukan ? 








Kini anda tidak perlu lagi  risau akan lotion yang makan masa untuk kering dan  melekit !! Dengan pengunaan yang kerap anda akan lihat hasilnya ,kulit akan menjadi lebih lembut,gebu dan cerah .. jadi tunggu apa lagi ? Grab yours now !  









4 comments:

  1. good luck!

    singgah2 la sini :)

    ReplyDelete
  2. hai...good to know n follow u...jom la singgah blog me...:)

    http://duniaaqumong.blogspot.com/

    ReplyDelete