-->

Wednesday, 19 February 2014

Chipsmore Chipseekers

Anyeong ! Ok,nak cerita pasal Chipsmore Chipseekers . Chipsmore Chipseekers ni sebenarnya contest yang di organized oleh Chipsmore Malaysia . Contest ni dah lama dah pun,tahun lepas punya . Nak jadikan cerita time tengah usha-usha blog sendiri tiba-tiba ada iklan pasal contest ni dekat banner Nuffnang . So i was like,macam menarik je ,macam best je ...ha ,Tiha pun join la contest ni . Hadiah-hadiah yang disediakan pun not bad ok . Lagi-lagi yang grand prize pergi Tokyo Space World tu ..





Cara nak join contest ni pun senang sangat . Beli chipsmore ,simpan resit dengan packaging dia pastu key - in maklumat yang dia nak . Then dah boleh main game dia ...kena collect chocolate chip sebanyak yang mungkin !! Teramatlah senang kan ? Tapi sayang ,time Tiha dapat tau pasal contest ni lambat sebulan and tinggal seminggu dua je lagi nak spm ... dilemma sangat waktu tu ,sama ada nak teruskan atau stop pergi study ,at the end Tiha main je game tu ,mana la tahu kot kot rezeki nak menang dan sekadar nak release tension penat study (kengkonon la kan :P) . Walaupun peratus nak menang tu ada la dalam 0.001% T.T ialah mana taknya pemenang untuk minggu 1,2,3 dh diumukan kot .... T.T  Main punya main sampai satu level yang memang dah boleh nak lalu lagi dah ,semua laluan yang ada sama ada sempit atau ada halangan tak boleh lalu . Frust sangat sebab tak boleh nak go through langsung and  fed up ,then decided untuk stop main game tu ... T.T

Ha,level ni la yang dah tak boleh nak go through mana2,tengok salji tu,dia block semua laluan ..sobb T.T





Then awal tahun ni ,tiba-tiba dapat call/e-mail kata yang Tiha dah menang tempat ke-10 untuk minggu ke-4 . Ya Allah ,happy gila ..tak sangka boleh menang . Alhamdulillah rezeki walaupun sekadar voucher Toys R Us RM500 ,lepas la jugak nak beli Furby ,dah lama kempunan nak beli ...hihi ...



Tadaaaaaa~hehe :D




Thanks ayah,sudi tebuskan hadiah ... :)))




Let's hunt some stuff!!!!!!!!!!!!!

P/s: ni yang buat lagi semangat ni nak join contest lain .. :D


4 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awhh ..terima kasih ..insayAllah .. :)

      Delete
  2. Haha. Seronoknya dapat macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..hehe sangat seronokkk ... xDD

      Delete