-->

Sunday, 22 December 2013

Librarian Event 2013

Pejam celik - pejam celik akhirnya tamatlah tugas sebagai seorang pengawas pusat sumber . Cepat sungguh masa berlalu. Teringat waktu mula-mula apply untuk pps waktu form 2 ,percubaan setahun ..bayangkan lama dia . Rasa macam nak quit tu ada juga ,tapi bila fikirkan balik diri sendiri yang memang tak aktif koko,markah pps je yang dapat membantu ,tak jadi nak quit . lol 

Majlis diadakan di Klang Executive Club . Executive Club ni dekat je,betul-betul depan Aeon Bukit Raja . . Tapi disebabkan tak ada transport terpaksa naik bas sekolah . Bukan apa,masalah naik bas sekolah ni ,kena tunggu 2/3 jam jugak ,tu yang leceh sangat tu . Dan pada hari yang sama  pihak sekolah mengadakan Majlis Kecemerlangan Pelajar,jadi kami semua yang dah terpacak dekat sekolah dari pukul 12pm terpaksa tunngu pelajar-pelajar lain yang terlibat dengan Hari Kecemerlangan pulang ke sekolah . Kira macam recycle la jugak bus tu . *Amboi pihak sekolah ...jimat betuiii 

Macam tahun-tahun sebelum ni,junior form 4 yang kena handle majlis,jadi kami pelajar senior dapat la relax sikit ...eh tak relax banyak . Tak payah peningkan kepala nak fikir pasal aturcara etc.  :3


















Congratulations juniors,you guys had done a great job ! *pats on shoulder . :) All the best with next year event and stuff .Too bad we, the seniors won't be there to land a hand and contribute ideas etc.
 May everything goes well . Lots of  <3 from us. 

*Rindu Iza,Aliah,kak fatin and semua yang dah pindah .. :( 

2 comments: